Om Os

Gravør Lind er en stolt håndværks virksomhed med en historie på mere end 40 år. Vores ekspertise dækker alle former for gravering i alle materialer fra messing og stål til krystal glas.
Vi har gennem alle år leveret håndværk af bedste kvalitet til alt fra arkitekter til mange af landets største virksomheder samt Kongehuset og helt almindelige private kunder.

Vores Historie

Etableret helt tilbage i 1968 af gravørmester Henning Lind og overtaget i 2015 af Karina Lind-Andersen og Johnny Jensen


Gravør Lind blev startet med målet om at levere den bedst mulige håndværks kvalitet til de danske virksomheder, offentlige institutioner og de danske hjem.

Firmaet blev først etableret på Nordre Fasan Vej på Frederiksberg som i mange år var basen. I 1986 flyttede Gravør Lind til Peter Bangs Vej 45, og senest er vi i 2015 flyttet til Værkstedsgården 10 i Albertslund. Stederne har været forskellige men opgaven den samme. og gennem alle tider har en udfordring aldrig været for stor.

Vores Ekspertise

Vi udfører alle former for gravering i alle materialer.

 

Gravør Lind er en stempel-gravør af den "gamle" skole. Ingen udfordring er for stor, ingen overflade for besværlig. Godt håndværk og kvalitet er og skal være en selvfølge. Dette gælder uanset om I skal have lavet et stort firma skilt med farve logo, guld- eller svejse stempler, et klassisk dørskilt til hoveddøren, pokalen til den lokale sportsklub eller hundeskiltet til hjemmest kæledyr.

Udover de traditionelle materialer leverer vi også gravering i glas. Karina Lind-Andersen er som en af meget få danskere uddannet glasgravør på Orrefors Glassskole i Sverige.

Vores Engagement

Kvalitet og godt håndværk er to sider af samme sag.

Med en virksomhed baseret på mange års erfaring, har nyeste generation bag Gravør Lind et klart mål om at opretholde og udvikle fagets stolte håndværks traditioner. Vores mål er at sikre, at færdigheder ikke går tabt, samtidig med at den teknologiske udvikling skal danne grundlag for nye facetter i faget.